ONZE DIENSTEN

Ons werkgebied is veel omvattend. Van het ontwerpen tot de voltooiing en niet te vergeten de nazorg!

Interactieve Beleving in de Zorg 

ONTWERP, UITVOERING EN TRAINING

Wij ontwerpen, adviseren en dragen zorg voor de uitvoering van op maat gemaakte zintuiglijke instrumenten en interactieve belevingsruimten .

Uitgangspunt is te voldoen aan de behoeften van de gebruikers gekoppeld aan de mogelijkheden en visie van de opdrachtgever.

Leidend principe daarbij is een belevingsgerichte benadering: zo goed mogelijk aansluiten bij de belevingswereld van de cliënt/gebruiker.

Daarnaast leveren , fabriceren en ontwikkelen we alle allerlei belevingsgerichte producten en instrumenten zoals het Relaxperience/muziekwaterbed.

Het verzorgen van trainingen en opleidingen is een extra service om uw medewerkers zo effectief en efficiënt mogelijk met de geleverde producten te laten werken.

 Musea Design

VAN IDEE TOT TENTOONSTELLING

Tegenwoordig is een museum is een plek waar je leert, beleeft en ervaart. Een goede museuminrichting is essentieel voor de beleving van de bezoekers. Een modern museum inrichten vraagt daarom een creatieve aanpak. Niet alles wordt zomaar neergezet, vaak wordt via thema's gewerkt, zo ontstaat een permanente of tijdelijke tentoonstelling. Het maken van een tentoonstelling is een heel proces, van idee tot eindproduct.

Elk museum is uniek en wil een eigen verhaal vertellen. Door gebruik te maken van de nieuwste, innoverende technieken kunnen we deze verhalen op vele manieren vorm geven.

De collectie van het museum vormt de basis om het verleden tastbaar te maken. Mede door integratie van belichting, audiovisuele ondersteuning en multimedia richten we een museum in als een plek waar bezoekersparticipatie wordt gestimuleerd. Een mooie plek waar je dingen meemaakt, leert en ervaart. 

Onze dienstverlening omvat het complete pakket: een idee omzetten in een concept, de productie en installatie tot en met de instructie en het onderhoud.

©2024 H2O Sonic
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin