OVER ONS

De visie van Rick en Peter is heel simpel. De focus ligt op onze klanten . Samen met onze deskundige partners zorgen wij voor u, het milieu en de samenleving. 


H2O Sonic bestaat sinds 2008.

Tijdens de beginperiode hebben we ons vooral bezig gehouden met onderzoek en ontwikkeling van zintuiglijke belevingsmiddelen voor de gezondheidszorg.

Innoveren staat hoog in ons vaandel.

De afgelopen jaren heeft H2O Sonic een aantal nieuwe concepten en producten ontwikkeld gericht op de ouderen zorg, specifiek gericht op benadering en begeleiding van dementerenden.Nog steeds zijn we volop in ontwikkeling. Inmiddels hebben we onze vleugels gespreid en onze dienstverlening en producten uitgebreid voor andere gebruikers zoals musea en particuliere initiatieven.

ONZE WERKWIJZE

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen


Kort samengevat is ons werkproces ingericht volgens het "BOOM" principe

Beraden: Overleg waarbij we luisteren naar uw wensen.

Overdenken: Inhoudsontwikkeling, conceptvorming komen tot een op maat gesneden concept.

Ontwerpen: Thema en doelstellingen zijn samen met de opdrachtgever bepaald. Het ontwerp wordt uitgewerkt in een visualisatie. Vormen, geluiden, instrumenten, beelden, licht, kleur die de zintuigen stimuleren, zijn samengebracht tot een geheel.

Maken: Het daadwerkelijk realiseren van het ontwerp. Bestellen materialen, contact met sub leveranciers onderhouden, voorbereiding op diverse productie afdelingen en het echte produceren, transporteren en bouwen van een eindproduct dat aan alle gestelde doelen voldoet.

H2O Sonic hecht grote waarde aan de kwaliteit en duurzaamheid van onze dienstverlening en producten. Vanuit deze visie heeft H2O Sonic er voor gekozen om de klant en gebruiker van de verschillende instrumenten, goed te instrueren en daar waar wenselijk of nodig, te trainen of op te leiden.

Relaties & Partners

©2024 H2O Sonic
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin